Pages

donderdag, augustus 29, 2013

HANSWIJK CAVALCADE 2013

Deze historisch-religieuze processie gebeurt slechts om de 25 jaar in de stad Mechelen hier in België. Het is zo gebeurde afgelopen zondag de 25ste met spectaculaire en super kleurrijk scenario, waarbij honderden vrijwilligers in authentieke kostuums de historische en religieuze taferelen. Ik was verbaasd over wat ik zag ... en zoals jullie zich kunnen voorstellen nam ik veel foto's .... meer dan 250. Ik zal we hier niet allemaal laten zien, dat kunnen jullie HIER zien, en toch laat ik jullie wat zien. Enjoy the trip!











Het was echt een unieke en onvergetelijke ervaring!

woensdag, augustus 28, 2013

LIEFDE VOOR ALTIJD


 Nobody has ever measured, not even poets, how much the heart can hold!



"Parents need to fill a child's bucket of self-esteem so high that the rest of the world can't poke enough holes to drain it dry."
Alvin Price

zondag, augustus 25, 2013

HAPPY BDAY

Gisteren was de dag om terug te komen bij onze vrienden in Mechelen voor het 42ste verjaardag van Carlos (gelukkig ik een mijn lieve vriendin Eva, hebben ieders een man die Carlos heet), wij zijn gelukkig mensen. Het was een nacht van pure energie met een voetje dansen en heerlijke mojitos. Volg mij maar:

 Onze verjaardag man!

Het heerlijk etentje!

 
 De geweldig Mojito!

Onze lieve Helena!

Het groepje!

Ik en mijn Carlos

 Ik een de jeugd :)

En hier waren we allemaal :)

HAPPY BDAY CARLOSTJE!!!!

vrijdag, augustus 23, 2013

EEN MOOI HERINNERING

Dit was het laatste cadeau die ik van mijn ex-schoonmoeder gekregen heb. Eigenlijk was dit een cadeau voor mij en mijn man, een trouw cadeau die ze naar ons gestuurd heeft. Buiten het feit dat ik haar erg mis, ze is iemand die héél belangrijk was in mijn leven... goed en minder goed. Toch koester ik deze herinnering van haar dichtbij bij mijn hart en ziel. En zelfs als ik haar niet meer zie, is ze altijd en alle dagen in mijn gedachten en dat weet ze... ben ik zeker van!

In liefde zijn wij het meest krachtige wezens in het universum.

donderdag, augustus 22, 2013

GEWELDIG DAG

Gisteren ben ik samen met mijn zoontje mijn nederlandse vriendin (Marja) gaan bezoeken op een speciale camping - Lilse Bergen. Binnen in dit park is er een meer / "strand" waar vele Belgen, Nederlanders en andere buitenlanders komen van hun dagen genieten. De laatste keer dat ik hier ben geweest was al meer dan 10 jaar geleden, toen mijn zoon nog een baby was. Nu keert hij terug al ietske groter om hier te kunnen spelen. En zo ging het ongeveer:




De dag was super aardig dus was fijn om e genieten ... en ik stond van veruit van elk moment te vangen ...  
 
 
Mijn zoontje heeft nog tijd om mij deze prachtig foto te nemen!
 Toch hebben wij onze dag afgesloten met goed eten buiten in onze tuin:


Rosbief met kastanjes, een rijke wijn een voor het dessert Tuti-fruti gelatine met aardbeien.

Het is zo leuk als je kunt genieten van de simple dingen van wat het leven ons geeft :)

zondag, augustus 18, 2013

1 JAAR GELEDEN

...hadden wij Portugal verlaten!

Hiermee hebben we niet alleen onze persoonlijke dingen op onze mooie kleine jeep geladen, maar ook onze dromen en verlangens op onze nieuwe "thuis" - Belgïe - (allemaal nieuw voor mijn man), maar voor mij was het al THUIS voor al 15 jaar geweest. Er achter lieten wij alle verdriet, slechte deuren gesloten, en zetten wij op weg naar een beter leven - in alle opzichten! 

Na een jaar hebben wij veel gedaan, maar er is nog veel meer te winnen. Er is veel om te streven en te leren. Maar, als ik terugkijk op het afgelopen jaar, voel ik me voller, gelukkiger, gevuld.. Zowel hier als in Portugal, hebben we onze uitdagingen, maar het belangrijkste is (aan het einde van dit alles) dat we ons hoofd kunnen 's nachts leggen te rusten en ons geweten in vrede is, in zalig stilte.

Toch geloof ik dat inspanning wordt met tijd beloond en ik waardeer alles met wat het leven mij brengt, of het nu goed is als het minst goed is. Dus ik (we) groeien!

zondag, augustus 11, 2013

ALS HET LEVEN SOMS PIJN DOET


Als het leven soms pijn doet,
weet dan je staat nooit alleen.
Er zal altijd iemand zijn,
die slaat je er wel doorheen.

Wees niet bang voor de volgende morgen,
maar geniet van deze dag.
Want elke dag is weer speciaal,
net als de dag dat jij het levenslicht zag.

Als het leven soms pijn doet,
kom dan maar eventjes bij mij.
Leg je hoofd maar even op mijn schouder.
dan huilen we allebei.

Als het leven soms pijn doet,
en je weet niet meer wat je ermee moet.
Kijk dan nog een keer heel diep binnen in je hartje,
en weet je gaat straks weer een betere tijd tegemoet!