vrijdag, januari 04, 2013

39 JAREN VAN MIJ

Dit ben ik! 
Van mijn 6 maanden, e dan van 1 jaar tem mijn 39 jaar (tot vandaag).

Geen retrospectie ... ben niet veel van deze dingen. Ik denk vaak aan ALLES dat ik al mee gemaakt heb, niet alleen in het afgelopen jaar.

Zelfs gisteren waar ik weinig werk had,  pakte ik een notebook en begon ik te schrijven (mijn herinneringen bij wijze van spreken). Het was toch veel, maar heel kort en toch geschreven in kleine lettertjes heb ik 10 A4 pagina's. Ik moet het nu nog gaan terug alles herschrijven, verbeteren en zelfs een paar zinnen nog meer in detail toevoegen. En toch mist nog heel veel, en als ik blijft schrijven zoals gisteren maak ik een boek van ... OECH!

Ik zou een paar foto's willen plaatsen in bepaalde perioden van mijn levens verhaal. Het zal  wat tijd nodig hebben om dit klaar te hebben. Ik weet dat het moeilijkste is reeds aan beginnen met het schrijven. De rest zal volgen. Een ding is zeker: I'M STILL STANDING!

God geeft ons niet de mensen die we willen, maar die die ons moet helpen, om ons te kwetsen, om ons lief te hebben en om ons de mensen die we zouden moeten zijn te maken.

Geen opmerkingen: