dinsdag, oktober 15, 2013

VERVROEGDE VERJAARDAG CADEAUS

Dit jaar de verjaardag cadeaus van mijn man en die van mijn zoontje waren ietske te vroeg. Dit heeft te maken met de gelegenheid om ze te gaan halen en, aangezien dat ik niet een plaats had om deze te verbergen (meer die van mijn lieve man) werd besloten om het van tevoren te geven. Die van mijn zoonje werd ook tegelijkertijd gegeven zodat hij niet triestig zou zijn. Ze verjaren allebei op dezelfde dag (23 oktober) en deze cadeaus kwamen van mij, van mijn dochter en die van haar vriend, dus hier is het:

Iets dat mijn lieve man al lang wou al (bijna) sinds dat wij naar hier zijn verhuisd ... en hier in het land van de fietsen, dit kwam goed van pas. Het feit dat hij ook een hobby mis en aangezien dat in deze noordelijk landen het praktijk van off-road met jeeps veel te beperkt is, maar de praktijk van het mountainbiken meer gebruikelijker is, hebben we gekozen voor dit wonderlijke fiets. Hij was dolblij en we ook alleen van hem gelukkig te zien.

Het geschenk van mijn zoontje heeft ook met sport te maken...maar iets meer radicaal... meer voor zijn leeftijd: uiteraard:
Een Twist Skate zoals alle kinderen het nu graag hebben. Hij was super blij, want elke keer dat we naar de Decathlon gingen, riep hij dat er zo eentje wou... en nu heeft hij er een. Nu is het alleen maar oefenen. Maar niets beter dan vreugde aan iemands leven te brengen!

Geen opmerkingen: